600080_381293118603613_506628318_n
Stunt camp profil 300x211 April 2013
Otroligt vilket pris!

Hallå där!

 

Köp ditt kitt med Norrköping stunt Camp prylar. Du får en ryggsäck – en T-shirt och en nyckelring för 100 kr. Vill man så kan man beställa de olika sakerna separat och endast välja en av de tre sakerna. Beställningen gör du direkt till B&B Skyltreklam.

 

 

 

 

Norrköping Stunt Camp instruktörer och assistenter bjuder på en fartfylld stuntshow.
Plats: Tyska torget utanför Elite Grand Hotel
Tid: Info kommer inom kort.

Nu har vi beslutat oss för att låta alla de som vill komma och gå tre dagar på Norrköping stunt camp. Vi har fått väldigt många frågor om just detta. Nu kan du anmäla dig till tre dagar. Om man redan har anmält dig till en dag, hur gör man då? Då får man anmäla sig till ytterligare två dagar genom att fylla i anmälan igen.

Välkomna!

 

1 Sponsorbanner NSC 2013 Tryck

Styrgrupp Norrköping Stutn Camp 2013 300x224 Arbetet är i full gång

Hejsan! Norrköping Stunt Camp är i full gång med allt som det innebär att ro iland projektet. Vi arbetar nu i högtryck med finans och har kommit en bit på vägen. Vi söker fortfarande flera företag som vill vara med och sponsra Norrköping Stunt Camp.

Årets Coolaste reklamfilm! Norrköping Stunt Camp satsar på att leverera en riktigt cool reklamfilm med tjysta effekter. Målet med reklamfilmen är att lägga den på youtube och nå ut över alla gränser. Vill du som företagare synas i reklamfilmen? Ta då kontakt med Tarmo Hietala.

forvuxna

Vi erbjuder så klart alla föräldrar att komma och se när era barn är med på Norrköping Stunt Camp. Ni välkomnas också till att deltaga på föreläsningskvällarna samt filmkvällarna på CNEMA som också det sker samma vecka som Norrköping Stunt Camp.

Vi som driver Norrköping Stunt Camp arbetar med Stunt och Film. Efterfrågan från vuxna har varit stor och vi har därför också tagit fram ett koncept för den som vill prova på Stunt. Besök då vår hemsida. www.filmandstagefighters.se

blamannen

Norrköping Stunt Camp´s deltagare får undervisning av performers i världsklass! Förra året (2012) hade vi Instruktörer från Sverige Norge Danmark. I år (2013) så har vi redan tre st Instruktörer helt klara.

Världsklass på instruktörerna. De instruktörer som kommer till Norrköping Stunt camp och undervisar arbetar som stuntperformers det vill säga stuntmän och stuntkvinnor inom film. De är med i storfilmer som vi ser på bio. En stuntperformer ersätter ofta skådespelaren i farliga scener. Det förekommer också att en stuntperformer har en liten roll.

En del av instruktörer som hittills är klara för Norrköping Stunt Camp har bland andra medverkat i Sveriges genom tiderna största filminspelningar. Filmerna om Arn. Ni ser några av filmerna här nedan som de medverkat i.

Vi presenterar resten av instruktörerna vart efter de blir klara.

Blå Mannen – 2012
Beskedet – 2012
Norwegian Ninja – 2010
Arn – Tempelriddaren – 2007
Arn – Riket vid vägens slut – 2008
Negerboll – 2010
Finns det några snälla barn -2010

EttSponsrat-event

Norrköping Stunt Camp är ett 100 % Sponsrat event. Alla de företag och organisationer som stöder Norrköping Stunt Camp är av oerhörd vikt för projektets genomförande. Självklart krävs det en vilja av stål för att knyta an sig många företag och övertyga dem om att synas ihop med Norrköping Stunt Camp är en bra sak. Företagen får bra exponering för sitt varumärke och syns i samband med något riktigt bra.

Norrköping Stunt Camp vill tacka alla de företag som var med 2012 och även tacka de företag som hittills har valt att vara med. Vi har företag som är med för andra året i rad då de tycker att Norrköping Stunt Camp är ett fantastiskt projekt. Utan er hade detta inte varit möjligt.

Volontärerna skall vi absolut inte glömma bort. Det är en enorm kraft av människor med stort hjärta som hjälper till att organisera under ledningen av den fantastiske Tobias Carlson från Norrköpings Ju – Jutsu Klubb.

Styrgruppen vill jag också här redan tacka och säga, utan er är detta inte möjligt. Styrgruppen lägger sammanlagt ned ca 3200 timmar av ideellt arbete. Ni gör ett fantastiskt arbete! Ni hittar alla i styrgruppen här på sidan i fliken; om projektet.

Logga Ut 2013

Kom och heja fram Vita Hästen i matchen mot Mariestad nu på söndag den 27/1 2013. Norrköping Stunt Camp finns på plats. Kom och snacka med oss innan match samt i pauserna. Anmälningar till Norrköping Stunt Camp öppnar den 31:e januari 2013!

Vita Hästen på Facebook.

https://www.facebook.com/vitahasten?fref=ts

Norrköping Stunt Camp på Facebook.

https://www.facebook.com/norrkopingstuntcamp

Norrköping Stunt Camp webbplats.
www.norrkopingstuntcamp.se