Fyra populära produkter från iS Clinical

iS Clinical är ett populärt hudvårdsmärke. Hos flera återförsäljare finns listor på de mest sålda produkterna från märket. I april 2021 var dessa fyra på en sådan lista hos en av de större återförsäljarna. (Ej inbördes ordning)

Produkter från iS Clinical

Cleansing Complex
Cleansing Complex är en populär rengöringsgel som även passar för känslig hud. Produkten rengör på djupet och återfuktar sedan huden. Används bland annat av personer som har problem med akne. Detta utifrån att produkten reglerar hudens fett- och talgproduktion. Cleansing Complex kan användas på morgonen och/eller kvällen utifrån behov.

Fukta först huden och applicera sedan gelen i ansiktet och på halsen. Därefter kan den tvättas bort med vatten (ljummet). Det kan vara bra att börja på ett mindre område för att huden ska vänjas.

iS Clinical SHEALD Recovry Balm
Recovery Balm är en kraftfull kräm som har extra hög koncentration med ceramider och extrakt som är barriärreparerande. Med andra ord kommer krämen att återuppbygga och stärka svag hud. Först sker en lugnande effekt på ”ytan” samtidigt som stimulering sker av kollagenproduktionen längre ner i huden.

Lägg ett tunt lager av Recovery Balm på den del av huden som är utsatt. Detta kan ske upp till fyra gånger per dag. I likhet med många andra produkter från iS Clinical bör en liten mängd först appliceras på en del av huden. Detta så att huden hinner ”introduceras” för den vitaminchock som sker.

Pro-Heal Serum Advance+
Serum Advance+ har ett innehåll som förbättrar antioxidantskyddet. Det ger därmed huden en extra möjlighet att återställas efter rosacea, insektsbett, akne osv. Beskrivs ofta med ord som ”kraftigt lugnande för huden”.

Använd Pro-Heal på morgonen genom att först rengöra huden ordentligt. Därefter tas 4 droppar ur flaskan som stryks ut över ansiktet och halsen. Även denna produkt bör användas på ett mindre område i ett första skede – för att vänja huden. OBS – Vätskan kan byta färg över tid utan att den blivit dålig. Detta utifrån den höga mängd C-vitamin som ingår.

iS Clinical Copper Firming Mist
Lätt, uppfriskande och direktverkande. iS Clinical Copper Firming Mist ger huden en snabb uppfriskning och tillför mjukgörande egenskaper. Dessutom regleras den naturliga balansen.

Rengör först huden ordentligt. Applicera Firming Mist genom att spraya på ansiktet och halsen en till två gånger per dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *